Kontakt: +387 33 81 11 55
Želimo čuti vaše mišljenje! Sudjelujte u našem anketnom istraživanju o zadovoljstvu pacijenata. Ispunite anketu

Kontinuirana medicinska edukacija

Tokom protekla dva mjeseca članovi našeg medicinskog tima (Naida Mehmedbašić BSc, ing biologije i bioinženjeringa i dr Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i porodiljstva) boravili su na Klinici za ženske bolesti i porodništvo Kliničko bolničkog centra Sestre Milosrdnice u Zagrebu. Učestvovali su u radu Zavoda za humanu reprodukciju i ginekološku endokrinologiju. Tokom boravka i aktivnog učeštvovanja u radu uz pomoć kolega, domaćina, stekli su nova znanja, iskustva i uspostavili stručnu saradnju iz oblasti humane embriologije i reprodukcije.

Sretni smo i zadovoljni što ćemo sve naučeno i viđeno moći implementirati u svakodnevnoj praksi te na praktičan i pragmatičan način još kvalitetnije i uspješnije pomagati našim pacijentima da se uspješno izbore sa problemom neplodnosti!!!

U susret novom životu,
IVF laboratorij Zavoda Mehmedbašić

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu "Mehmedbašić" od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2015. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator