Kontinuirana medicinska edukacija

04. 07. 2018
Eldar dr. Mehmedbašić

Tokom protekla dva mjeseca članovi našeg medicinskog tima (Naida Mehmedbašić BSc, ing biologije i bioinženjeringa i dr Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i porodiljstva) boravili su na Klinici za ženske bolesti i porodništvo Kliničko bolničkog centra Sestre Milosrdnice u Zagrebu. Učestvovali su u radu Zavoda za humanu reprodukciju i ginekološku endokrinologiju. Tokom boravka i aktivnog učeštvovanja u radu uz pomoć kolega, domaćina, stekli su nova znanja, iskustva i uspostavili stručnu saradnju iz oblasti humane embriologije i reprodukcije.

Sretni smo i zadovoljni što ćemo sve naučeno i viđeno moći implementirati u svakodnevnoj praksi te na praktičan i pragmatičan način još kvalitetnije i uspješnije pomagati našim pacijentima da se uspješno izbore sa problemom neplodnosti!!!

U susret novom životu,
IVF laboratorij Zavoda Mehmedbašić

Eldar dr. Mehmedbašić

Moja zadaća u Zavodu jeste da uzimam vašu medicinsku anamnezu koja će rezultirati većom spoznajom o vašem zdravlju. To će vas uputiti u konkretne dijagnostičke ili terapijske procedure u našem medicinskom timu. Ja također izvodim i jednostavne preglede uz nadzor i konsultaciju kolega ginekologa. Moja zadaća je također da sa vama elektronskom poštom uspostavim komunikaciju u cilju bržeg i svrsishodnijeg medicinskog tretmana u našem Zavodu.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator