Priprema za neponovljivih 9 mjeseci koju su pred Vama

21. 02. 2018
Eldar dr. Mehmedbašić

Otkada je “roda sletjela i na Vaš prag“ želite se što bolje pripremiti za neponovljivih 9 mjeseci koju su pred Vama. A svaka trudnoća je posebno iskustvo na koje Vas u potpunosti ne može pripremiti niti jedna knjiga i sve ono što osjećate i kroz što prolazite, bez obzira koliko bilo poznato i očekivano, ipak je uvijek posebno i drugačije. I iz tog razloga pokušajte uživati u svakom trenutku tog razdoblja bez obzira na hormonalnu oluju s kojom se bolje ili lošije nosite.

No, trudnoća osobito ako je prva, istovremeno može biti i velika nepoznanica o kojoj imate i bezbroj pitanja. Jedno od pitanja je koje vitamine i minerale uzimati. Iz tog razloga, Dietpharm je osmislio posebnu formulaciju za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću – Centravit®prenatal! Centravit®prenatal tablete + kapsule izvrstan je dodatak prehrani jer osim vitamina i minerala sadrži i omega-3 masne kiseline (DHA), koje pozitivno utječu na razvoj mozga, oštrinu vida i intelektualni razvoj djeteta.

Eldar dr. Mehmedbašić

Moja zadaća u Zavodu jeste da uzimam vašu medicinsku anamnezu koja će rezultirati većom spoznajom o vašem zdravlju. To će vas uputiti u konkretne dijagnostičke ili terapijske procedure u našem medicinskom timu. Ja također izvodim i jednostavne preglede uz nadzor i konsultaciju kolega ginekologa. Moja zadaća je također da sa vama elektronskom poštom uspostavim komunikaciju u cilju bržeg i svrsishodnijeg medicinskog tretmana u našem Zavodu.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator