Kontakt: +387 33 81 11 55
Želimo čuti vaše mišljenje! Sudjelujte u našem anketnom istraživanju o zadovoljstvu pacijenata. Ispunite anketu

Priprema za neponovljivih 9 mjeseci koju su pred Vama

Otkada je “roda sletjela i na Vaš prag“ želite se što bolje pripremiti za neponovljivih 9 mjeseci koju su pred Vama. A svaka trudnoća je posebno iskustvo na koje Vas u potpunosti ne može pripremiti niti jedna knjiga i sve ono što osjećate i kroz što prolazite, bez obzira koliko bilo poznato i očekivano, ipak je uvijek posebno i drugačije. I iz tog razloga pokušajte uživati u svakom trenutku tog razdoblja bez obzira na hormonalnu oluju s kojom se bolje ili lošije nosite.

No, trudnoća osobito ako je prva, istovremeno može biti i velika nepoznanica o kojoj imate i bezbroj pitanja. Jedno od pitanja je koje vitamine i minerale uzimati. Iz tog razloga, Dietpharm je osmislio posebnu formulaciju za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću – Centravit®prenatal! Centravit®prenatal tablete + kapsule izvrstan je dodatak prehrani jer osim vitamina i minerala sadrži i omega-3 masne kiseline (DHA), koje pozitivno utječu na razvoj mozga, oštrinu vida i intelektualni razvoj djeteta.

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu "Mehmedbašić" od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2015. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator