Kontakt: +387 33 81 11 55
Želimo čuti vaše mišljenje! Sudjelujte u našem anketnom istraživanju o zadovoljstvu pacijenata. Ispunite anketu

Prevencija tumora

Prevencija tumora

Tumori genitalnih organa su najčešći tumori u populaciji žena. Tumori grlića materice, tijela materice, njene sluzokože, tumori jajnika i jajovoda, tumori dojke su težak zdravstveni problem. Njihova pojava je česta, biologija ovih tumora je najčešće vrlo maligna, simtomatologija skromna i skrivena, podmukla.

Na sreću, zajedno, savjestan pacijent i odgovoran ginekolog uz savremenu opremu i stručne principe mogu na vrijeme otkriti tumore genitalnih organa i nastanak ili razvoj ovih ozbiljnih bolesti sprječiti u ranoj fazi i dovesti do izlječenja.

Osnovno je, dragi pacijenti, da nas posjetite na vrijeme, da dolazite redovno, na sistematske preglede i na taj način prevenirate nastanak tumora genitalnih organa. Naše veliko medicinsko iskustvo, moderna medicinska tehnika i praktično sve dijagnostičke opcije što ih savremena znanost i praksa u ovoj oblasti nudi garant je vašeg zdravlja.

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu "Mehmedbašić" od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2015. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator