Kontakt: +387 33 81 11 55
Želimo čuti vaše mišljenje! Sudjelujte u našem anketnom istraživanju o zadovoljstvu pacijenata. Ispunite anketu

Evropska sedmica podizanja svijesti o plodnosti (EFW)

Evropska sedmica podizanja svijesti o plodnosti (European Fertility Week/EFW) biće obilježena od 4. do 10. novembra 2019. godine. Cilj obilježavanja jeste podizanje svijesti o plodnosti odnosno neplodnosti kod „običnih“ ljudi, zdravstvenih porfesionalaca i zdravstvenih saradnika koji mogu na direktan ili indirektan način uticati da se na vrijeme prepozna, dijagnostikuje i liječi neplodnost.

Sedmica podizanja svijesti o plodnosti prvi puta je obilježena 2016. godine. Incijatori za obilježavanje je Fertility Europe, krovno Evropsko Udruženje pacijenata koje se bore sa neplodnošću.

Evropska sedmica podizanja svijesti o plodnosti u IVF centru Zavoda “Mehmedbašić”

Od ove godine i Zavod „Mehmedbašić“ se aktivno uključuje u obilježavanje (Europian Fertility Week/EFW). Naime u navedenom periodu ćemo za parove koji imaju problem sa neplodnošću organizovati besplatne konsultacije i preglede sa ciljem što bržeg postavljanja dijagnoze i započinjanja adekvatnog tretmana. Također tokom konsultacija ćemo vas informisati o metodoma liječenja neplodnosti, pripremama za postupke IVF-a, mogućim ishodima liječenja, načinu plaćanja, kako i da li možete dobiti sredstva od strane Zavoda Zdravstvenog osiguranja?

Uradite kviz, saznajte da li dovoljno znate o plodnosti/neplodnosti

Kako u IVF centru Zavoda “Mehmedbašić” dijagnosticiramo i liječimo neplodnost?

IVF Zavoda “Mehmedbašić” svakim radnim danom organizuje konsultacije za parove koji imaju problem sa začećem. Iskusan i educiran medicinski tim, savremena medicinska oprema, aktuelne operativne procedure u dijagnostici i liječenju neplodnosti garantuju da ćemo dati svoj maksimum kako bi vam pomogli.

U susret novom životu, IVF centar Zavoda “Mehmedbašić”

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu "Mehmedbašić" od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2015. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator