Kontakt: +387 33 81 11 55
Želimo čuti vaše mišljenje! Sudjelujte u našem anketnom istraživanju o zadovoljstvu pacijenata. Ispunite anketu

Besplatne konsultacije i pregled

Poštovani pacijenti,

u želji da vam pomognemo da što prije riješite svoj problem,

IVF centar Zavoda „Mehmedbašić“ organizuje besplatne konsultacije i pregled za parove koji imaju problem vezano za ostvarivanje trudnoće. Pregled podrazumjeva 2D transvaginalni ultrazvučni pregled pacijentice i analizu sjemena (spermiograma) kod supruga/partnera. Po završenim pretragama ljekari Zavoda „Mehmedbašić“ će sa vama obaviti razgovor i dati će instrukciju za eventualne dopunske pretrage i plan liječenja! U toku ove sedmice (18.07.2022.-23.07.2022.) pošaljite kontak telefon na mail: [email protected] kako bi vas naš IVF koordinator pozvala i dogovorila termin za „besplatne konsultacije“. Pregledi su planirani u periodu 25.7.2022-30.07.2022. godine.

Besplatne konsultacije i pregled su brz način da otkrijete razlog izostanka trudnoće. Otkrivanjem razloga neplodnosti stvaraju se preduslovi za rješenje problema!

Individualni pristup

Potrebno je da se prijavite za besplatne konsultacije i pregled putem mail adrese: [email protected]. Prijava podrazumjeva da napišete ime i prezime i kontakt telefon. Po prijavi ćemo vas kontaktirati kako bi smo se dogovorili za tačan termin konsultacija i pregleda.

Nakon obavljenog pregleda ljekari IVF centra Zavoda “Mehmedbašić” će zajedno sa vama analizirati rezultate pretraga i obaviti konsultaciju kako bi se napravio plan za dopunske pretrage, odnosno plan za tretman problema neplodnosti. U slučaju da je ranije rađena dijagnostika neplodnosti uvažavamo nalaze koji nisu stariji od 6 mjeseci.

Plan za liječenje neplodnosti

Nakon okončanih dijagnostičkih procedura organizujemo finalni sastanak gdje vam na osnovu rezultata provedenih analiza i na osnovu ranije prikupljenih anamenstičkih podataka nudimo plan za rješenje problema. Od momenta kada se odredi indikacija za neku od metoda vantjelesne oplodnje dobićete jasan opis procedura koje planiramo provesti. Dogovaramo se o vrsti terapije, vremenu provođenja procedura. Dobićete informacije o ishodima procedura, šansama za pozitivan rezultat. Sve procedure dijagnostike i terapije provode se prema smijernicama i preporukama Evropske asocijacije za embriologiju i humanu reprodukciju ESHRE.

U susret novom živou, IVF centar Zavoda “Mehmedbašić”

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu "Mehmedbašić" od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2015. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator