Novi DIETPHARM Prenatal

07. 08. 2019
Eldar dr. Mehmedbašić

Biti mama je najljepši i najteži posao na svijetu. Od samog začeća mama je ta čija će pažnja, briga, raspoloženje i životne navike uveliko uticati na rast i razvoj zdrave bebe. Mame budite vesele, brižne i hrabre, pred vama je neponovljivo iskustvo. Obratite pažnju na bebu i sebe, jer svaka je trudnoća na svoj način posebna, upravo kao i vi.

Trudnoća, posebno ako je prva, puna je pitanja. Jedno od pitanja je koje vitamine i minerale uzimati. Iz tog razloga, kao i prije puno godina, DIETPHARM je osmislio posebnu formulaciju za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću – DIETPHARM PRENATAL. Za razliku od Centravit Prenatala, novi DIETPHARM Prenatal osim visokovrijednih vitamina, minerala i omega-3 masne kiseline (DHA), koje pozitivno utječu na razvoj mozga, oštrinu vida i intelektualni razvoj, sadrži i lako probavljivo željezo, te folate visoke bioraspoloživosti (folna kiselina V generacije). Zbog navdenih karakterisitka preparat se preporučuje i pacijenticama kojima je dijagnosticirana trombofilija ili se sumnja na postojanje ovog poremaćaja.

DIETPHARM Prenatal – jer sretne bebe imaju sretne mame… i obrnuto!

Eldar dr. Mehmedbašić

Moja zadaća u Zavodu jeste da uzimam vašu medicinsku anamnezu koja će rezultirati većom spoznajom o vašem zdravlju. To će vas uputiti u konkretne dijagnostičke ili terapijske procedure u našem medicinskom timu. Ja također izvodim i jednostavne preglede uz nadzor i konsultaciju kolega ginekologa. Moja zadaća je također da sa vama elektronskom poštom uspostavim komunikaciju u cilju bržeg i svrsishodnijeg medicinskog tretmana u našem Zavodu.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator