IVF centar “Mehmedbašić”

15. 12. 2014
Eldar dr. Mehmedbašić

IVF centar Zavoda “Mehmedbašić” postoji 22. godinu. S pravom možemo reći da smo “pioniri” u Bosni i Hercegovini iz oblasti reproduktivne medicine. Prvi postupak vantjelesne oplodnje (IVF-a) urađen “vlastitim” kadrom realizovan je u našem IVF centru sada već davne 1998.

IVF centar “Mehmedbašić” do sada je posjetilo nekoliko hiljada parova koji su ostvarili potomstvo, bez obzira na uzrok neplodnosti. Smatramo da je to naš veliki uspjeh i ponos, što nas na određeni način čini BH brendom u ovoj grani medicine. Iskusno, specijalizirano, certificirano i profesionalno osoblje sa posebnim senzibilitetom za probleme neplodnosti, prostor uređen po standardima Evropske asocijacije za humanu reprodukciju (ESHRE), savremena, nova oprema, egzaktna dijagnostika uzroka neplodnosti, brzo uvođenje para u procese liječenja neplodnosti odgovarajućom metodom garancija su uspjeha.

Eldar dr. Mehmedbašić

Zaposlen sam u Zavodu „Mehmedbašić“ od 2009. godine. Specijalizantski staž sam obavljao u Opštoj bolnici Sarajevo na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo te na Ginekološko-akušerskoj klinici, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Specijalista sam ginekologije i opstetricije od 2016. godine.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator