IVF centar Zavoda “Mehmedbašić” postoji 22. godinu. S pravom možemo reći da smo “pioniri” u Bosni i Hercegovini iz oblasti reproduktivne medicine. Prvi postupak vantjelesne oplodnje (IVF-a) urađen “vlastitim” kadrom realizovan je u našem IVF centru sada već davne 1998.

IVF centar “Mehmedbašić” do sada je posjetilo nekoliko hiljada parova koji su ostvarili potomstvo, bez obzira na uzrok neplodnosti. Smatramo da je to naš veliki uspjeh i ponos, što nas na određeni način čini BH brendom u ovoj grani medicine. Iskusno, specijalizirano, certificirano i profesionalno osoblje sa posebnim senzibilitetom za probleme neplodnosti, prostor uređen po standardima Evropske asocijacije za humanu reprodukciju (ESHRE), savremena, nova oprema, egzaktna dijagnostika uzroka neplodnosti, brzo uvođenje para u procese liječenja neplodnosti odgovarajućom metodom garancija su uspjeha.

Eldar dr. Mehmedbašić

Moja zadaća u Zavodu jeste da uzimam vašu medicinsku anamnezu koja će rezultirati većom spoznajom o vašem zdravlju. To će vas uputiti u konkretne dijagnostičke ili terapijske procedure u našem medicinskom timu. Ja također izvodim i jednostavne preglede uz nadzor i konsultaciju kolega ginekologa. Moja zadaća je također da sa vama elektronskom poštom uspostavim komunikaciju u cilju bržeg i svrsishodnijeg medicinskog tretmana u našem Zavodu.
Moji članci Više o meni
Kalendar ovulacije
Kalkulator trudnoće
BMI Kalkulator